Kontakt

Jeg er uddannet manuelterapeut – skadesterapeut og har mere end 15 års erfaring og kan diagnosticere og behandle de problemer du har i bevægeapparatet. Jeg er specialiseret i bækken og rygskader men kan behandle alle andre former for skader. Jeg har igennem årene opnået en god erfaring med sport skader og dagligdagens belastninger.

Som aktiv sportsudøver har jeg desværre haft min del af skader, både akutte og overbelastningsskader. Men netop disse skader har givet mig en værdifuld viden og erfaring, som jeg nu kan bruge til gavn for andre.

Jeg har lært at lytte til min krop, både når den sender smertesignaler, men også når den fortæller mig, at jeg er på rette spor. Jeg har fået en dyb forståelse for, hvordan kroppen fungerer, og hvordan den reagerer på forskellige former for belastning.

Gennem min erfaring har jeg også lært om vigtigheden af korrekt opvarmning og træningsteknik. Jeg har set, hvordan små justeringer kan gøre en stor forskel i forebyggelsen af skader.

Selvom sport skader kan være frustrerende og smertefulde, ser jeg dem også som en mulighed for læring og udvikling. Jeg tror på, at man kan komme stærkere ud på den anden side, hvis man arbejder målrettet og professionelt med genoptræning og forebyggelse.

Jeg har fået en dybere forståelse for min egen krop og dens begrænsninger. Og jeg er blevet bedre til at hjælpe andre med at undgå og behandle skader, så de kan fortsætte med at dyrke deres sport med glæde og passion.

IMG_5385-1