Book en gratis undersøgelse

De færreste af os kan lide at have ondt og når vi har det, vil vi gerne slippe af med det så hurtigt som muligt. 

Har du smerter, kan det have en stor indflydelse på din hverdag. Måske du endda oplever, at det påvirker din evne til at passe dit arbejde. Nogle dage kan der være minimale eller ingen smerter, mens smerterne andre dage kan være invaliderende og begrænsende i en grad, hvor du må melde dig syg fra arbejde og aflyse alle andre aftaler.

Det kan være du har været til flere forskellige eksperter og speciallæger. Som har haft svært ved at finde årsagen og forklaringer på f.x. knæ eller bækkensmerter. Jeg tror det,  skyldes at sundhedsvæsen har en tendens til at kigge kun på et´ symptom og bruger ofte røntgen og scanninger til at lede efter forklaringerne bag smerterne eller de “uforklarlige symptomer”.

Det kan være du har været til flere forskellige eksperter og speciallæger. Som har haft svært ved at finde årsagen og måske er du blevet opgivet, og har fået at vide at de smerter ikke kan helbredes eller lindres – “så det må du lære at leve med”.  

Jeg tilbyder derfor en gratis undersøgelse, så du kan få indblik i. Hvorfor det gør ondt og hvad der kan gøres ved det.

Du får en grundig undersøgelse af hele kroppen, fra fod til kranium. Hvor jeg ved hjælp af nogle bevægelsestest du udfører, kan finde årsagen til de smerter eller symptomer du generes af.  Hvis jeg fx. mærker der ikke er bevægelser i eller omkrig et led i lænden eller bækkenet kan de låste led, give smerter i leddet og andre områder i kroppen.

Forkert krops- eller bækkenstilling kan give smerter som hovedpine, muskelspændinger, ledsmerter, hofte – lyskesmerter eller knæproblemer, hvis du oplever nogle af de nævnte symptomer eller andre som er uforklarlige eller du har fået at vide” at det må du leve med” så få en gratis undersøgelser hvor målet er at finde årsagerne til dine symptomer og fjerne dem.

 

IMG_1503
Klinikken k-laser