K-Laser Behandling

K-laser aktivér koppens helbredelse proces og er en effektiv behandlingsform mod smerter eller en idrætsskade.

En K-Laser skaber et optimalt helbredende miljø og er effektiv til sportsskader, ledskader, arvæv, sårbehandling og smerter. Den sender koncentreret energi 6-8 cm ned i vævet og booster kroppens naturlige reparationsmekanismer på cellulær niveau.

Energien fra laseren øger blodcirkulationen, proteinsyntesen og cellemembranernes gennemtrængelighed. Alle disse ting er med til at dæmpe inflammationen og hævelsen i det skadede område. Behandlingen øger også blodcirkulationen og trækker væske, ilt og næringsstoffer til det beskadigede område. Ofte ses der normal funktion indenfor 1-3 uger, dog afhængig af skadens omfang og genoptræning.

Udover at lindre smerter fra overbelastede led og sener er laser behandligen bemærkelsesværdig ved, at der til dato ikke er påvist nogen bivirkninger ved behandligen. Det der kan mærkes efter  k – laser behandling er lidt murren eller smerter op til 26 timer efter behandlingen, hvilket oftest er på grund af den øgede blodgennemstrømning, der kommer til området efterfølgende.

En K-Laser er en klasse 4 laser, der har en veldokumenteret effekt. Den store forskel på denne og andre lasere er, at den arbejder i 4 bølgelængder og sender op til 15 – 20 watt energi ind i vævet. Laseren sender koncentreret energi 6-8 cm ned i vævet og booster kroppens naturlige reparationsmekanismer på cellulær niveau.

K-Laser behandling er effektiv på skader som:

Har du en skade der er mindre end 3 måneder gammel, skal du regne med i alt 6 behandlinger fordelt over 1-2 behandlinger om ugen. Hvis din skade er mere end 3 måneder gammel, skal du regne med i alt 10 behandlinger fordelt over 1 behandling om ugen.